Win één van de tien duotickets – Angel Has Fallen

De Amerikaanse president is een persoonlijkheid waar Hollywood graag films over maakt, zeker als het gaat over een mogelijke aanslag. Zo zagen we nog niet zo lang geleden films als Olympus Has Fallen (2013) en London Has Fallen (2016) waarin de Amerikaanse president en zijn bodyguard aan gevaarlijke aanslagen moesten ontkomen. Vanaf 28 augustus 2019 speelt Angel Has Fallen, de derde film in de franchise, in de Belgische zalen en zal Gerard Butler opnieuw alles op alles moeten zetten om zijn president te redden. Omdat we vinden dat jij dit actiespektakel niet mag missen, geven we in samenwerking met onze fijne vrienden van Kinepolis Film Distribution tien duotickets van de film weg. Wil je weten hoe je kan winnen? Lees dan snel verder!

Over de film – de enige echte held moet nu zelf vluchten

Na de gevaarlijke terroristische aanslag in Londen, lijkt de rust voor Mike Banning een beetje teruggekeerd. Althans voor even, want het duurt niet lang alvorens hij wordt beschuldigd van een moordaanslag op President Alan Trumbull. Banning wordt opgejaagd door zijn eigen collega’s en de FBI, maar doet er alles aan om zijn naam opnieuw te zuiveren. Dat kan hij maar op één manier doen: Mike moet op zoek naar de terrorist die echt achter alles zit. Als blijkt dat die het duidelijk gemunt heeft op Air Force One, het grote vliegtuig van de Amerikaanse President, wordt het hele zaakje nog gevaarlijker dan gedacht. Loopt dit wel goed af? Bekijk de spannende trailer van de film snel.

Actie én plezier? Dat wil ik niet missen! Maar hoe win ik?

Wil je graag kans maken op één van onze duotickets en heb je goesting om nog eens te genieten van een leuke actiefilm? Goed nieuws: meedoen met onze wedstrijden is al sinds jaar en dag het gemakkelijkste dat je je maar kan inbeelden. We verwachten geen grote inspanningen en stellen al zeker geen vervelende schiftingsvraag. Het enige wat we van je verwachten is dat je het onderstaande stappenplan volgt. Alvast heel veel succes! We hopen dat jij één van de winnaars bent. 🙂

1. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
2. Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
3. Zorg dat al je vrienden Screendependent leuk vinden én volgen.
4. Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
5. Vul onderstaand wedstrijdformulier in.
6. Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Het verraderlijke en gevaarlijke wedstrijdformulier

Helaas, je bent net te laat! De winnaars van onze wedstrijd worden zo snel mogelijk bekend gemaakt.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *