Win één van de vier Blu-Ray’s – Unhinged

Wat een tijd… De bioscopen zijn ook in ons land nog altijd gesloten en hoogstwaarschijnlijk zal dat nog wel enige tijd duren. Maar laat dat vooral geen pretbederver zijn. Met een beetje inventiviteit en verbeelding kan je je woonkamer of televisiekamer in een mum van tijd omvormen zodat je alsnog van een spetterende cinema-ervaring kan genieten. Daarvoor is natuurlijk één ding funamenteel: een leuke, spannende of rakende film. Omdat wij van Screendependent je dat cinemagevoel maar al te graag willen geven, staat er een nieuwe wedstrijd voor je klaar. In samenwerking met onze fijne vrienden van Remain in Light geven we immers vier exemplaren weg van Unhinged, de recente angstaanjagende verkeersthriller met Russell Crowe. Lees onze recensie van de film hier. Wil je winnen? Lees dan snel verder.

Over de film – Wees voorzichtig met verkeersagressie…

Het leven is niet altijd gemakkelijk, zeker niet voor Rachel. De alleenstaande moeder en drukbezette advocate doet er immers alles aan om er voldoende te zijn voor haar zoon Kyle. Wanneer ze hem op een ochtend naar school moet brengen, gaat het echter helemaal mis. Kyle dreigt opnieuw te laat te komen en dus besluit Rachel om een andere route te nemen. Aan een kruispunt wordt het duo opgehouden door een stilstaande wagen. Rachels geduld wordt op de proef gesteld en al toeterend laat ze haar ongenoegen blijken. Niet veel later blijkt echter dat haar grootste nachtmerrie waarheid wordt: de woedende bestuurder zet de achtervolging in en lijkt vastberaden om Rachel de meest vreselijke dag uit haar leven te bezorgen. Hoe lang zijn zij, haar zoontje en alle andere mensen in haar leven nog veilig? Bekijk de trailer nu!

Is dit een niet te missen film volgens jou en wil je winnen? Hoe dan?

Wellicht ken je Screendependent al langer dan vandaag. Als dat het geval is, dan weet je vast en zeker ook wel dat onze wedstrijden nooit een hoge drempel hebben. Zoals steeds zal je bij ons immers geen vervelende schriftingsvragen vinden die jouw kansen met 90 procent doen verkleinen. Het enige wat we van je vragen is dat je het onderstaande stappenplan nauwkeurig volgt. We denken dat dat nog wel zal lukken, toch? Alvast super veel succes gewenst.

1. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
2. Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
3. Zorg dat al je vrienden Screendependent leuk vinden én volgen.
4. Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
5. Vul onderstaand wedstrijdformulier in. De wedstrijd duurt tot en met 29 januari 2021, 12:00 uur stipt.
6. Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Het verkeersagressieve wedstrijdformulier

Helaas! Je bent net te laat. De winnaars van deze spannende wedstrijd worden zo snel mogelijk op de hoogte gesteld van hun winst. Wil je kans maken bij één van onze volgende wedstrijden? Volg ons dan zeker via alle sociale mediakanalen.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *