Winactie van 26 mei tot 2 juni 2016 – MI-5 Spooks: The Greater Good

Helaas, je bent net te laat. De wedstrijd is afgelopen en de winnaars zijn op de hoogte gebracht. Hou Screendependent zeker goed in het oog, want we zetten binnenkort alweer een nieuwe wedstrijd online.

Jaarlijks zien we heel wat films en series met nieuwe namen uit Hollywood verschijnen. Één van die verrassende verschijningen in de wondere wereld van films en series is de ongelooflijk getalenteerde Kit Harington. Hij wist de laatste jaren stilaan zijn plaats te veroveren in de film- en seriewereld. Zijn meest memorabele rol – die hem wellicht ook zijn hele leven verder zal achtervolgen – is die van Jon Snow uit de fenomenale HBO-reeks Game of Thrones. Daarin bewijst de 29-jarige Londense acteur dat iedereen de komende jaren moet blijven uitkijken naar zijn werk, want Harington is momenteel wellicht één van de snelst groeiende acteurs. Zo schitterde hij in 2014 in knallende Hollywoodproducties als Pompeii en Seventh Son. In 2015 verscheen hij dan weer in MI-5 Spooks: The Greater Good, een spannende actiefilm die bij ons jammer genoeg niet in de zalen verscheen. En om ervoor te zorgen dat iedereen die goede film kan kijken, geeft Screendependent samen met Just Entertainment twee DVD’s en twee Blu-Ray’s weg. Die wil jij toch winnen?

MI5 WEDSTRIJD

Mission Impossible meets Bourne?
In MI-5 Spooks: The Greater Good volgen we de onfortuinlijke Harry Pearce, de leidinggevende agent van de Britse geheime dienst. Wanneer bij de overdracht van topterrorist Adam Qasim plots verschillende moto’s opduiken en de bestuurders de vrijlating van hun leider eisen, moet Pearce noodgedwongen de vrijlating van de terrorist goedkeuren. Harry krijgt de schuld, ook al kon hij er totaal niets aan doen. Maar dan valt er hem iets op: de locatie van Qasim werd getipt door iemand binnen zijn team. Harry verdwijnt van de radar en neemt contact op met de onlangs ontslagen Will Holloway. Holloway is daar echter niet meteen blij mee, en als blijkt dat Harry door de MI-5 wordt gezocht, voelt hij zich verplicht om met hen mee te werken om Harry in te rekenen. Maar wanneer Will oog in oog staat met Harry, die tevens zijn voormalige werkgever is, wordt hij er zich van bewust wat het eigenlijke doel is van de vrijlating van Qasim: iemand wil de MI-5 volledig laten opdoeken. Samen met Harry moet Will de MI-5 van binnenuit proberen op te kuisen, maar wanneer ook dat niet lukt, ziet Harry maar één oplossing. Zullen de twee er in slagen de MI-5 alsnog te redden? Bekijk hier de trailer!

Jon Snow als geheim agent? Dat wil ik niet missen!
Zoals we al eerder zeiden, geven we vier exemplaren van deze actieprent weg. Je maakt kans op één DVD of één Blu-Ray als je met onze wedstrijd meedoet. En zoals je wellicht al weet: meedoen is altijd gemakkelijk bij Screendependent. Waag dus nu je kans en wie weet kan jij binnenkort genieten van deze ongelooflijk knappe actieprent. Lees zeker onze recensie.

© 2016 One 2 See Movies
© 2016 One 2 See Movies

De wedstrijd is afgelopen en het formulier is gesloten.

 

© 2016 One 2 See Movies
© 2016 One 2 See Movies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *