Een klein intermezzo voor begin 2017

Hey jij! Welkom terug op Screendependent. Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar. Net zoals altijd hopen we van harte dat 2017 een fenomenaal jaar wordt voor jou en dat het hopelijk iets minder doden telt dan het afgelopen jaar. Want 2016 stond – of je het nu wil of niet – absoluut in het teken van vreselijke aanslagen. Ook ons kleine Belgenlandje bleef niet gespaard: 22 maart 2016 staat voor altijd in ons geheugen gegrift als een donkere dag die vele mensen het leven kostte. Maar we moeten optimistisch blijven, want een geweldig filmjaar wordt 2017 zonder twijfel al wel. Dus, laten we even het nieuwe jaar ‘invuurwerken’, zoals dat hoort.

Gelukkig was 2016 verre van een slecht filmjaar. Het klopt misschien wel dat er maar weinig echte blockbusters ten tonele verschenen, maar genoeg voer voor de echte cinefiel was er zonder twijfel. Voor horrorfans waren er toppers alsΒ The Conjuring 2 enΒ Bone Tomahawk, terwijl sciencefictionliefhebbers konden genieten van de bombastische – maar magere –Β Independence Day-sequel. En natuurlijk zijn er nog heel wat films uit 2016 die wij moeten inhalen. Maar maak je geen zorgen, dat komt allemaal in orde. We zorgen ervoor dat de recensie van jouw favoriete film van dit jaar zo snel mogelijk online komt. Een eerste gouden tip voor 2017 dus: stay tuned!

Maar Screendependent wordt nog steeds gerund door een student. Daarom zal je de komende weken maar weinig nieuwe berichten online zien verschijnen. De focus ligt nu even op studeren. Eind januari zijn we natuurlijk helemaal terug en zal je terug kunnen lezen over jouw favoriete films, komen er weer een heleboel wedstrijden aan en kan je samen met Screendependent het nieuwe filmjaar ingaan. Samen met jouw wachten we op de dag waarop die stomme examens eindelijk gedaan zijn. Onze Facebookpagina, Twitterwall en Instagramfeed blijven we wel updaten met kort filmnieuws. Als je ons nog niet op sociale media volgt, maak er nu dan zeker werk van.

Graag maken we nu even van de gelegenheid gebruik en willen we jou om je mening te vragen. 2016 was namelijk het jaar waarin onze nieuwe website het licht zag. Vele goede reacties zorgden ervoor dat er weinig tot niets aan de website is veranderd sinds die online kwam. Heb jij nog tips? Denk jij dat er iets beter kan? Of heb je gewoon nog een geweldig-fantastisch-fenomenaal idee dat Screendependent nog straffer maakt? Laat het allemaal weten door hier onder even contact met ons op te nemen. En voel je vrij om kritiek te geven, dat wordt altijd geapprecieerd. En dan rest ons nog enkel dit: geef er een lap op in 2017. Hopelijk blijf je Screendependent ook dit jaar volgen.

En ook nog dit. Graag wil Screendependent alle medefilmbloggers en filmwebsites bedanken voor de fijne reacties. Natuurlijk ook voor jullie een geweldig filmjaar gewenst:

4 reacties

  1. Heel veel succes met je examens! Ik kan het nooit laten om een serie te bingewatchen tijdens de blok… Waar ik achteraf vaak spijt van heb. ? IdeeΓ«n of commentaar voor Screendependent heb ik niet. In other words: je bent goed bezig, keep it up! De vernieuwde site ziet er nog altijd goed uit. πŸ™‚ En bedankt voor de link!!

    1. Yay! Thanks voor de feedback, Joachim! Jij natuurlijk ook felicitaties voor je nieuwe website. Ik ben niet echt aan het bingen, maar momenteel volg ik wel Westworld, Shooter, The Young Pope en Shadowhunters. Oeps. πŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *